Ταυτότητα

Η εταιρεία έχοντας σαν στόχο τόσο την διαχρονική πορεία της στον τομέα δραστηριοτήτων της, όσο και την υλοποίηση του οράματός της, εφαρμόζει ΠΑΝΤΑ την φιλοσοφία της για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε ενέργεια της. Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων για την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη στις σύγχρονες κατασκευές, που επιτυγχάνεται κατασκευάζοντας έργα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. Η Κ. Ν. ΔΗΜΟΚΑΣ Α.Τ.Ε. έχοντας διαχρονική ανοδική πορεία κατάφερε να γίνει μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο των κατασκευών. 

Φιλοσοφία

  • Επιθυμία της εταιρείας είναι η άριστη σχέση με τους πελάτες, για αυτό και εγγυάται: γρήγορη και ομαλή εκτέλεση, συνέπεια στην παράδοση και after sales υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
  • Κύρια προτεραιότητά της είναι η εύρεση βέλτιστης λύσης για το έργο που πρόκειται να κατασκευαστεί, με βάση τις ανάγκες του πελάτη .
  • Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στον τομέα της ποιότητας, για αυτό και συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές υλικών , αλλά και άριστα καταρτισμένο στις νέες τεχνολογίες τεχνικό προσωπικό.
  • Ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της πράσινης Αρχιτεκτονικής, χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον που εξοικονομούν ενέργεια και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του κάθε έργου.

Ιστορικό

1994

Ίδρυση

 H εταιρεία ιδρύεται το 1994 στην Θεσσαλονίκη και αρχικά έχει την μορφή ατομικής εταιρείας με την επωνυμία Δημόκας Κοσμάς, Πολιτικός Μηχανικός, εργολήπτης ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή κατοικιών και βιομηχανικών – επαγγελματικών χώρων.

2000

Δημιουργία Κ. Ν. ΔΗΜΟΚΑΣ Α.Τ.Ε.

Δημιουργείται η Κ. Ν. ΔΗΜΟΚΑΣ Α.Τ.Ε. έχοντας ως αντικείμενο τόσο τη μελέτη και την κατασκευή οικοδομικών – τεχνικών έργων, όσο και την διαχείριση ακινήτων Real Estate, η οποία συνεχίζει την δράση έως και σήμερα.

Πρόεδρος Δ.Σ. της παραπάνω εταιρείας είναι ο Δημόκας Κωνσταντίνος και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων σύμβουλος ο Δημόκας Κοσμάς.

2004

Ίδρυση Κ. Ν. ΔΗΜΟΚΑΣ Ε.Τ.Ε.

Ιδρύεται η Κ. Ν. ΔΗΜΟΚΑΣ Ε.Τ.Ε., μια εταιρεία που δραστηριοποιείται παράλληλα με τις άλλες δύο και εξειδικεύεται και αυτή στο ίδιο αντικείμενο όπως και οι δύο άλλες εταιρείες. Ομόρρυθμο μέλος της παραπάνω εταιρείας είναι ο Δημόκας Κοσμάς και ετερόρρυθμο ο Δημόκας Κωνσταντίνος.

2007

Μεταφορά Γραφείων

Μεταφορά σε νέα ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Γιαννιτσών 90, στη Θεσσαλονίκη, επιφανείας 244 m2.
Σήμερα
Η πορεία της εταιρείας μέχρι και σήμερα είναι ανοδική με αποτέλεσμα να έχει εδραιωθεί στο χώρο των κατασκευών έχοντας εκτελέσει πλήθος έργων που αφορούν βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, γραφεία, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καθώς και Ειδικά Τεχνικά Έργα.

Γραφεία

Η εταιρεία Κ. Ν. ΔΗΜΟΚΑΣ Α.Τ.Ε. στεγάζεται από το 2007 στα νέα ιδιόκτητα γραφεία, επιφάνειας 244 τ.μ. επί της οδού Γιαννιτσών 90 στον 2ο όροφο.